Full service installatiebedrijf in Hilversum

Loodgieter Naarden

Woont of werkt u in Naarden en bent u op zoek naar een ervaren loodgieter? Dan is Ketelaar Installatie Service BV u graag van dienst. In heel Naarden en omgeving kunt u onze loodgieter inschakelen voor uiteenlopende loodgieterklussen. Zo werken wij aan een renovatie van uw keuken of badkamer, maar zijn wij ook beschikbaar voor het oplossen van lekkages en verstoppingen.

Snel achterhalen van de oorzaak

dakOnze loodgieters zijn speciaal getraind om spoedig de oorzaak van problemen te achterhalen en deze in een snel tempo te verhelpen. Met de meest geavanceerde gereedschappen en apparatuur, kunnen wij doorgaans grote problemen voorkomen. Voor spoedwerkzaamheden in Naarden, kunt u 24 uur per dag contact met onze loodgieter opnemen.

Brede kennis

Wij kunnen u bij het realiseren van een nieuwe keuken of badkamer, zowel de installatie als renovatie verzorgen. Ieder loodgieter van ons bedrijf heeft een brede kennis en kan deze op een effectieve manier in de praktijk brengen.

Uitgebreide service

Als u ons benadert voor meer informatie en advies, nemen wij graag de tijd voor u. Zo krijgt u een deskundig advies en ontvangt u een uitgebreide service wanneer u een opdracht aan onze loodgieter in Naarden verstrek. Particulieren, bedrijven, scholen, zorginstellingen en VvE’s, kunnen daarvoor altijd bij ons terecht.