Full service installatiebedrijf in Hilversum

Loodgieter Loosdrecht

Verstoppingen, lekkages en andere problemen met de afvoer, waterleiding en riolering, kunnen door onze loodgieter in Loosdrecht eenvoudig en snel opgelost worden. Ketelaar Installatie Service BV is de ideale partner voor zowel bedrijven als particulieren, voor al uw loodgieterswerkzaamheden. Zo voeren wij alledaagse klussen uit, maar ook specifieke en complexe problemen zijn voor onze loodgieter geen enkel probleem.

24 uur per dag tot uw beschikking

wat-wij-doenOns loodgietersbedrijf gaat geen enkele uitdaging uit de weg en zorgt er graag voor dat uw wensen worden vervuld. Niet alleen bij de renovatie en installatie van een keuken of badkamer, maar ook bij problemen met de afvoer, leiding of riolering, staan wij snel bij u voor de deur om de ellende op te lossen en grotere narigheid te voorkomen. Voor loodgieterswerkzaamheden in Loosdrecht die snelle actie vereisen, staat onze loodgieter 24 uur tot uw beschikking.

Succesvolle afronding van talloze projecten

In Loosdrecht en omgeving, weten al veel bedrijven en particulieren, dat zijn op een loodgieter van Ketelaar, kunnen bouwen. Al sinds 1965 zijn wij al werkzaam als loodgieter en installateur in de regio en hebben al talloze projecten succesvol afgerond.

De service die u verdient

Kies voor een loodgieter in Loosdrecht waar u op kunt bouwen en neem vandaag nog contact met ons op. Wij informeren u graag over de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren en bieden u met plezier de service die u verdient.