Full service installatiebedrijf in Hilversum

Loodgieter Hilversum

Als u op zoek bent naar een ervaren loodgieter in Hilversum, bent u bij Ketelaar Installatie Service BV aan het juiste adres. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij de redder in nood bij lekkages en verstoppingen van leidingen en rioleringen. Of u nu een overstroming heeft op de badkamer of een toilet dat niet goed doorloopt, u kunt onze loodgieter voor iedere loodgietersklus inschakelen.

Beperk de schade

monteursWij kunnen desgewenst zelfs ’s nachts en in het weekend een loodgieter naar Hilversum sturen, voor het beperken van de schade. Onze vakkundige loodgieters zijn in staat om snel het probleem te detecteren en te zorgen voor een snelle oplossing. Door ons loodgietersbedrijf in te schakelen, voorkomt u dat de schade verergert.

Overige loodgieterswerkzaamheden

Uiteraard kan onze loodgieter meer dan alleen problemen met de afvoer en riolering oplossen. Zo zijn onze medewerkers in staat om compleet nieuwe leidingen aan te leggen en een volledige renovatie van een badkamer en toilet in Hilversum te realiseren. Hiervoor werken wij altijd met duurzame producten en streven wij voortdurend naar betaalbare oplossingen.

Klantgerichte benadering

Kies voor een loodgieter in Hilversum van onze organisatie. Wij garanderen u een enthousiaste medewerker die verstand heeft van zaken. De klantgerichte benadering, zal ervoor zorgen dat u ontvangt wat u nodig heeft.