Full service installatiebedrijf in Hilversum

Loodgieter Bussum

Op zoek naar loodgieter Bussum? Een loodgieter in Bussum met vele jaren ervaring is niet eenvoudig te vinden. Echter biedt Ketelaar Installatie Service BV, uitkomst. Ons bedrijf bestaat al sinds 1965 en werkt aan zowel grote als kleine loodgietersklussen. In Bussum en omstreken heeft ons bedrijf inmiddels een grote bekendheid opgebouwd en weten steeds meer bedrijven en particulieren ons te vinden.

VCA gecertificeerd

Iedere loodgieter van onze organisatie is VCA gecertificeerd en een gedegen opleiding afgerond. Allen zijn zij in staat om diverse loodgieterswerkzaamheden in Bussum en omgeving uit te voeren. Of het nu gaat om het verhelpen van een lekkage, het aanleggen van riolering of het renoveren van een badkamer, voor iedere klus hebben wij gespecialiseerde kennis in huis om het best haalbare resultaat te realiseren.

Wij denken met u mee

loodgieter BussumBij iedere klus handelen wij naar uw wensen en zorgen wij voor een passende oplossing. Uiteraard denkt onze loodgieter graag met u mee en zullen wij u deskundig adviseren. Bovendien hebben wij 24 uur per dag en zeven dagen per week een loodgieter beschikbaar voor het uitvoeren van spoedwerkzaamheden. Zo kunt u ernstige schade door een lekkage of verstopping voorkomen.

Ontvang een gedetailleerde prijsopgave

Vraag ons gerust om meer informatie en een gedetailleerde prijsopgave voor een loodgietersklus bij u thuis of op het werk. Onze loodgieter bekijkt graag wat hij voor u kan beteken. Vul het formulier op deze website in en kom met ons in contact.