Full service installatiebedrijf in Hilversum

Loodgieter Baarn

Ketelaar Installatie Service BV is al jarenlang werkzaam als loodgieter in Baarn en omgeving. In deze plaats, maar ook in de wijde omgeving, voeren wij allerlei loodgieters- en installatieklussen met veel plezier uit. Een enthousiast team van loodgieters staat graag voor u klaar, wanneer u ons nodig heeft.

Vakman met ervaring

Ieder loodgieter van onze organisatie is een vakman met veel ervaring. Zo zijn wij in staat om snel en flexibel in te grijpen bij lekkages en overstromingen, maar denken wij ook graag met u mee bij renovaties. Hierbij zullen wij u informeren en adviseren op het gebied van duurzaamheid en dragen daarbij betaalbare oplossingen aan.

24-uursservice

reperatiesVoor spoedklussen hebben wij een 24-uur service beschikbaar in Baarn. Dat betekent dat u voor spoedklussen, dag en nacht kunt bellen met onze loodgieter. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk naar uw locatie om de problemen op te lossen en de schade te beperken. Mocht het noodzakelijk zijn, kunnen wij ter plaatse een nieuwe afvoer of riolering aanleggen.

Informatie en advies

Bel of mail ons voor meer informatie en stel al uw vragen aan onze loodgieter in Baarn. Wij informeren en adviseren u graag over onze werkzaamheden en werkwijze. Uiteraard kunt u ook het contactformulier op deze website invullen voor een vrijblijvende offerte op maat.