Full service installatiebedrijf in Hilversum

Klusbedrijf Hilversum

Bent u op zoek naar een allround klusbedrijf in Hilversum? Kies dan voor Ketelaar Installatie Service BV. Zowel voor spoedeisende reparaties als renovatie- en verbouwingswerkzaamheden in uw woning of bedrijf, kunt u terecht bij onze vakkundige klussers.

Spoedeisende klussen

Bij spoedeisende reparaties, kunt u bijvoorbeeld denken aan lekkende leidingen of lekkages in de muren, maar ook aan verstoppingen van een afvoerputje of een riool. Voor iedere kleine en grote klus, kunt u ons klusbedrijf inschakelen. Door onze brede kennis en voortdurende doorontwikkeling, onderscheiden wij ons van andere klusbedrijven in Hilversum. Doordat u bij ons terecht kunt voor meerdere werkzaamheden tegelijk, profiteert u van veel gemak en efficiëntie.

Flexibel en klantgericht

home-loodgieterDe flexibiliteit en klantgerichtheid staat bij ons klusbedrijf hoog in het vaandel. Door van te voren duidelijke afspraken te maken, voorkomen wij tussentijdse problemen en kunnen wij op een flexibele wijze reageren op eventuele veranderingen.

Vrijblijvende offerte op maat

De klussen die wij voor u kunnen uitvoeren, variëren van CV onderhoud, tot het aanleggen van elektra, tot het verzorgen van dakwerkzaamheden. Kortom, vrijwel alle mogelijke werkzaamheden in en rondom uw woning en bedrijfspand, kunnen door ons veelzijdige klusbedrijf uitgevoerd worden. Dit doen wij voor scholen, zorginstellingen, bedrijven en particulieren, al vele jaren met veel plezier. Vraag ons klusbedrijf in Hilversum onmiddellijk om een vrijblijvende offerte op maat.