Full service installatiebedrijf in Hilversum

Installatiebedrijf Hilversum

Ketelaar Installatie Service BV is sinds 1965 werkzaam als toonaangevend installatiebedrijf in Hilversum en omgeving. Onze installateurs, loodgieters en monteurs, kunnen u assisteren en adviseren om het gebied van installatietechniek. In het verleden hebben wij voor uiteenlopende opdrachtgevers, geschikte installaties op maat, ontworpen, gerenoveerd en onderhouden. Hierin zijn wij zeer succesvol gebleken en hebben daardoor inmiddels een grote vaste klantenkring in Hilversum en omstreken opgebouwd.

Ontdek onze talenten

Graag ziet ons installatiebedrijf u ook als vaste klant. Om dat te realiseren, zullen wij er alles aan doen om u de service te verlenen die u wenst. Onze installateurs weten u ongetwijfeld te overtuigen van de kwaliteit van onze werkzaamheden, zodat u zelf onze talenten kunt ontdekken.

Voortdurende ontwikkeling

Vooral op het gebied van duurzaamheid blijven wij ons voortdurend ontwikkelen, zodat wij continu op de hoogte zijn van de meest actuele ontwikkelingen en u deskundig kunnen blijven adviseren. Mede hierdoor worden de producten en diensten van ons installatiebedrijf zo nu en dan aangepast, zodat wij steevast aan de huidige wensen en vereisten kunnen blijven voldoen.

De installatie die bij u past

Laat de professionele medewerkers van ons installatiebedrijf in Hilversum met u meedenken en laat u informeren over een installatie die bij u past. Stuur vandaag nog een e-mail of bel ons op het telefoonnummer, dat staat vermeld op deze website.