Full service installatiebedrijf in Hilversum

Elektricien Hilversum

Voor een deskundige elektricien in Hilversum hoeft u niet verder te zoeken. Ketelaar Installatie Service BV helpt u bij het uitbreiden, renoveren, repareren en onderhouden van al uw elektra. U kunt bij onze elektricien terecht voor de bekabeling, verlichting en verwarming in huis en op kantoor. Zowel de ondergrondse als bovengrondse leidingen in Hilversum, kunnen door onze elektricien onder handen genomen worden.

Duurzame alternatieven

Wij zoeken graag samen met u naar een duurzaam alternatief voor de huidige elektra, zodat u kosten kunt besparen. Naast de genoemde zaken op het gebied van elektra, kunnen onze elektriciens nog talloze andere installaties verzorgen. Hierbij kunt u denken aan zonneboilers, airconditioning, aanwezigheidsschakelingen en verschillende elektrotechnische koppelingen en integraties verzorgen.

Langdurige klantenrelatie

Kijk gerust verder op deze website om meer te weten te komen over de diensten die onze elektricien voor u kan uitvoeren. Wanneer u specifieke vragen heeft, kunnen wij u ongetwijfeld van dienst zijn. De deskundigheid van onze medewerkers en de servicegerichtheid, zorgt doorgaans voor een langdurige relatie met onze klanten. Dit biedt zekerheid voor beide partijen en zorgt voor effectief en doelgericht handelen.

Uw wensen centraal

Maak kennis met ons bedrijf en kies er vandaag nog voor om onze elektricien in Hilversum in te schakelen. Wij bieden u de service die u wenst. Of u ons nu als particulier, bedrijf of instelling nodig heeft, u staat bij ons centraal.