Full service installatiebedrijf in Hilversum

CV Onderhoud Hilversum

Voor betrouwbaar CV onderhoud in Hilversum en professionele hulp bij het installeren van een CV ketel, kunt u contact opnemen met Ketelaar Installatie Service BV. Wij realiseren ons als geen ander hoe belangrijk een goed onderhouden CV ketel is wat er bij komt kijken om dit zo goed mogelijk te realiseren.

Totaalpakket

Bij onze organisatie zijn ervaren en vakkundige verwarmingsinstallateurs in dienst, die met verschillende type Centrale Verwarmingsketels overweg kunnen. Naast CV onderhoud, kunnen wij u ook adviseren over de meest geschikte Centrale Verwarming voor u. Bovendien kunt u ook de installatie aan onze monteurs overlaten, zodat u kunt profiteren van een totaalpakket.

Eenmalig en periodiek

reperatiesOnze monteurs voeren zowel periodiek CV onderhoud uit als eenmalige onderhoudswerkzaamheden aan uw verwarming in Hilversum. Uiteraard kunt u tevens bij ons terecht voor advies met betrekking tot de frequentie en de kwaliteit van de Centrale Verwarming.

Wacht niet langer

Het CV onderhoud in Hilversum, bieden wij voor particulieren, bedrijven, scholen, zorginstellingen en makelaars. Daarnaast kunnen ook overkoepelende instanties, zoals VvE’s bij ons terecht voor onderhoudsklussen. Wacht niet langer en voorkom problemen met uw CV. Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor het maken van een afspraak bij u op locatie.