Full service installatiebedrijf in Hilversum

Sanitair Hilversum

Voor reparaties- en onderhoudswerkzaamheden aan uw sanitair in Hilversum, bent u bij Ketelaar Installatie Service BV aan het goed adres. De installateurs en loodgieters van onze organisatie, zijn in staat om verschillende werkzaamheden uit te voeren aan uw sanitaire voorzieningen. Hiervoor kunt u ons bedrijf inschakelen voor relatief kleine klussen bij u thuis tot complexe werkzaamheden aan het sanitair bij uw organisatie.

Verstoppingen en lekkages

reperatiesOnze loodgieters zijn gespecialiseerd in het oplossen van problemen met uw sanitair. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan lekkende waterleidingen en verstopte doucheputjes. Wanneer er spoed vereist is, doordat er schade wordt aangericht, kunt u ons 24 uur per dag bereiken voor het bieden van een passende oplossing in Hilversum. Hierbij voorkomen wij dat de schade verergert en dat het probleem weer terug komt.

Renovatiewerkzaamheden

Naast het oplossen van problemen met uw sanitair, zijn wij ook zeer vakkundig op het gebied van renovatie. Dit betekent dat wij met diverse aanpassingen aan uw keuken, toilet of badkamer, kunnen zorgen voor een nieuwe uitstraling, die aan uw wensen voldoet. Door rekening te houden met het comfort, hygiëne en gebruikersgemak, weten wij ongetwijfeld het sanitair voor u te realiseren dat uw verwachtingen overtreft.

Ontvang passend advies

Vraag onze deskundige medewerkers vandaag nog om een passend advies voor het realiseren van het sanitair in Hilversum. Wij adviseren u graag over duurzame oplossingen en laten met plezier enkele voorbeelden zien, met betrekking tot zaken die wij voor u kunnen beteken.