Full service installatiebedrijf in Hilversum

Loodgieters Hilversum

Loodgieters in Hilversum met verstand van zaken, zijn niet eenvoudig te vinden. Toch biedt Ketelaar Installatie Service BV, de loodgieterswerkzaamheden die u wenst. Voor al uw loodgieterswerk, hebben wij de juiste persoon voor u in Hilversum beschikbaar, zodat u de service kunt ontvangen waar u naar op zoek bent.

Loodgieterswerkzaamheden

home-loodgieterZowel een verstopte afvoer als een complete badkamer renovatie, kunnen door onze vakkundige loodgieters verholpen en gerealiseerd worden. Voor spoedeisende klussen, kunt u altijd gebruik maken van onze 24-uursservice. Ook voor het vervangen en repareren van gasleidingen en waterleidingen en klussen aan lood, zink en koper, bieden wij u de helpende hand.

Profiteer zo snel mogelijk

Bekijk op deze website wat welke loodgieterklussen wij allemaal voor u realiseren of bel ons direct voor het maken van een afspraak. Op het gebied van duurzaamheid, kunnen wij u solide adviseren, zodat u kosten kunt besparen. Uiteraard bent u bij ons van harte welkom met al uw vragen voor onze loodgieters. Door onze jarenlange ervaring en brede kennis, zijn wij in staat om u op vele gebieden van dienst te zijn. Zelfs met de meest ingewikkelde en complexe werkzaamheden, kunnen onze loodgieters uit de voeten. Reageer vandaag nog en profiteer zo snel mogelijk van de diensten van onze loodgieters in Hilversum.