Full service installatiebedrijf in Hilversum

Badkamer Hilversum

Loopt u al enige tijd rond met het idee om uw badkamer in Hilversum te vernieuwen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Ketelaar Installatie Service BV voor meer informatie en advies. Onze installateurs en loodgieters hebben al vele badkamers gerenoveerd en gezorgd voor een moderne uitstraling.

Kleine aanpassingen

Met slechts kleine aanpassingen aan uw badkamer, is het al mogelijk om een compleet andere uitstraling te creëren. Denk er bijvoorbeeld eens aan om de verlichting, kranen en leidingen te veranderen. Eventueel in combinatie met een nieuwe douchecabine en andere badkamertegels, kunnen onze vakkundige medewerkers, wonderen verrichten.

Complete verbouwingen

_MG_4775Uiteraard kunt u ook voor complete badkamer verbouwingen in Hilversum, bij ons terecht. Mogelijkerwijs in samenwerking met andere partijen, zijn wij in staat om de badkamer te realiseren van uw dromen. Vooraf zullen wij zorgvuldig met u doornemen wat u precies wilt en u vakkundig adviseren. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en voorkomt u achteraf teleurstellingen.

Problemen verhelpen

Heeft u echter een lekkage of verstopping in de badkamer? Geen probleem, wij komen snel bij u langs om de problemen te verhelpen en te zorgen dat hetzelfde niet nogmaals gebeurt. Bel of mail ons gerust wanneer u vragen heeft over onze diensten of meer wilt weten over de werkwijze bij de klussen aan uw badkamer in Hilversum.